942 Aker Twill İpek Eşarp 8472713

% {{ (100-((price / discountPrice) * 100)).toFixed(0)}} indirim
Fiyat İsteyiniz
  • Marka:Aker
  • Ürün Kodu:P-00000000002425
  • Barkod:{{ product_barcode }}
%{{ product_data.discount.percent }} indirim SON 1 ADET SINIRLI STOK Ön Sipariş
Renk
Ölçü
Fiyat İsteyiniz
Ürün Açıklaması

Aker Twill İpek Eşarp 

Aker Twill İpek Eşarp  Koleksiyonu zengin renk ve desenlerin önderliğinde zamansız tasarımları ile özgür ve yenilikçi Aker kadınının gücüne güç katıyor.

Aker,tabiatın eşsiz renklerini bir sanatçı fırçasıyla ipeğe yansıtmayı çok güzel başarıyor. Şimdiden Aker eşarplarına özel lavanta kokusuyla baharı hissetmeye başladık. Özgür ve yenilikçi Aker kadınını göz alıcı tasarımlar bekliyor yeni sezonda.

Cıvıl cıvıl renkleri ve seçkin tasarımıyla baharın enerjisini ve üzerinde taşıyan Aker her sezon olduğu gibi yeni sezonda da iddialı. Aker eşarplar üzerinde görülen, adeta sonsuz gibi görülen renk kartelası görenlere büyük bir renk şöleni yaşatıyor. İpeği bir tual gibi sanata dönüştüren Aker, zamansız ve modern desenler sunuyor. Lüks etkilerle yazın coşkusunu birleştiriyor. 

Her sezonda olduğu gibi, en yeni sezon Aker Eşarp çeşitleriyle sizlerin karşısında olan sultanesarp.com yine birbirinden güzel eşarp modellerini sizlerle buluşturuyor. Üstelik indirimli fiyatlar ve kampanya fırsatları ile cazip alışveriş imkanı sağlıyor.

Aker'in Sevilen Tasarımları

Floral desenlerin ferah ve neşeli esintisi yazın olmazsa olmazları arasında. Sade kombinleri hareketli hale getiren çiçek desenleri bu sezonda da karşımıza çıkıyor.

Sanatla bütünleşen tasarımlar zahmetsiz şıklığın tanımı olacak bu yaz, Aker Twill İpek Eşarp Modelleri yenilikçi ve zamansız tasarımlarıyla gardıroplarınızda yerini alacak.

Sura (Krep Saten), Taşlanmış Krep Saten ve Tivil (Twill) İpek seçenekleriyle tarzınıza uygun modeli seçmenin keyfini çıkartınız.

Şimdi favori modeliniz tükenmeden Aker Twill İpek Eşarp mutlaka göz atınız, uygun fiyatları kaçırmayın.

Aker Twil İpek Eşarpların Özellikleri

- Twill Eşarp

- 90x90 cm ebatındadır,

- Su ve leke tutmaz,

- Kansorejen madde içeren kimyasallar kullanılmamaktadır,

- Eşarbınızın uzun ömürlü olması için yalnızca kuru temizleme önerilmektedir. 

Sima Eşarp'tan aldığınız tüm ürünler orjinaldir.

Ürün Yorumları
0.0 / 0 Yorum
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış .
Fiyat İsteyiniz